Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April



Assalamualaikum.


Saya mau masuk Bloglist Fizgraphic bulan April ni sebab Fiz ni seorang blogger yang famous jugak lah.  ( ayat ragu2 ke ni? ) Lol. Rasa bangga amat pada diri ini kalau saya boleh masuk dalam bloglist Fiz. ( Sebab kah ituu? ) .

Pada yang burung-burung hantu yang memang online sampai jam 2-4pagi tu, boleh layan blog saya. Hihihi. Sbb saya ni jenis yang update entry pada tengah malam buta. Kalau jam sekitar 2 hingga 3 pagi tu confirm buat tutorial with freebies. hihi. walaupun tutorial saya and freebies saya masih sikit. Kehkhekhekhe. Aaand, kalau saya rajin lama dah 10+ tutorial photoshop yang saya ajar. -_- tapi, susah doh ajar printscreen'2 nih. Saya jenis yang suka ajar guna video. 

Kekuatan blog saya? entah, hahahahahah. erm, maybe loading awal? tf? kekuatan kah ituu!?  Eh, ahh! Blog saya tidak terlampau ke-perempuanan atau nama sentefiknya ( entah eja macam mana-_- ) Ke pink-pingan. So, bagi yang lelaki, tak sakit mata. HAHA XD

Ermm, hari-hari saya update berapa? Saya pun nda pasti. Kalau masa tu saya ada masa, memang dalam sehari 4,5,6. XD Hahaha. Tapi kalau 1 minggguuuuuu memanjang nda update, confirm sbb ada aktiviti sekolah and holiday lah apa lah. -_-

Okkk. Saya rasa tiada masa suda ni. -_- Sebab pencarian bloglist fizgraphic ni tutup malam ni, tepat pada jam 11.59. 
Kira join last-last minute lah ni. Hehe :3 now 11:55. XD

Saya harap saya terpilih, usha-usha lah blog saya. xD Hahaha.

btw, saya jarang update skrg sbb tengah design blog kakak saya. xD 

Kbye, assalamualaikum. :)


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

semoga berjaya... ^_^

Nasuha said...

Selamat bersegmen awk.. =)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html