"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"


Assalamualaikum, haii.



Wahh , kat dashboard aku  banyak keluar entry entry ni . hew hew . Rasa macam menarik . Jadi aku pegi la blog Mak Dara ni baca tentang GA ni .. 

Kamu tau ka?

Ada 30 sponsorr.. wuuuuuu . 

Kamu tau ka ?


Ada 58 hadiahhh ! wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! xDDD


Banyakkan?

Keh , keh.

So saya tag .. 


Aina , Suha , Dania . 

byeee ~ Assalamualaikum.. walaikumsalam.. kehkehekh


12 comments:

Diana Azis said...

Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

aLamS LegacY said...

salam ziarah dr GA yg sama

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Salam kenal.. aida datang sini dari GA yang sama, follow sini #121 :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen MAKDARA! sori.. terlewat la.. hehe..
www.dayangdeno.blogspot.com