Tolong?

Assalamualaikum. hye.




Saya mau minta tolong ba ni. minta tolong tolong One Direction menang awards ni. 

HOW?

Ada twitter kan? so tweet " #mtvstars One Direction "
banyak banyak kali la. hahaha, tapi kalau tweet lain lagi tambah apa apa perkataan sebelum

#mtvstars One Direction tu okay.

Retweet juga tweet yang berkaitan dengan #mtvstars One Direction

tapi ingat, mesti tiada apa apa perkataan lepas One Direction tu. O dengan D pun MESTI 

capital letter. minta tolong sangat sangat ni. they deserve to win that. :)

btw, follow my twitter. @hahavirg0


Pulau Mabul ( throwback )

hye hye hye assalamualaikum.

ni gambar masa raya haritu ehehehhe. kan 2 minggu jadi round sabah la lawat keluarga saaaaana.

Actually kami fikir mau mau mandi manda sekali sampai di pulau mabul tu rupanya yang boleh berenang menyelam pun yang tidur sana dan kalau boleh pun, kami sampai masa tu tengahari so air surut. hahahahahahahahaahahahaahaahaha. tapi memang best la, dia punya air. fuhhhhhh, ikan pun nampak jelas. gila la bersih xD masa mau sampai sempat lagi jumpa Si Penyu. ahhahaha. kami sampai sana, mau cari pantai lah ni, memang la mau masuk kampung orang, boleh la nda jauh nda dekat. sampai pantai tu, rupanya 500m lagi mau sampai yang tempat yang cottage eh cottage ka tu ahhahahahahaha lupa sudah. hehehehehe. jadi almaklumlah banyak orang tua, gila ka mau jalan kaki lagi. xD jadi ngam2 ada orang yang bawa kereta tuu untuk pelancong tu. jadi abiku pigi paw paw la dia. dia mati mati bilang " sori bos nda bole, kalau manager nampak saya yang kena marah. saya yang kena putung gaji " minta punya minta dia bawa juga kami. hahahahaha. k here's the picturesssssssssssssssss lel.



























Apa apa ja la

Rasa sakit ini amatlah peri you were there to light my day you were they to guide me through starship were mean to flyyyyyy we dont even have to try oppa gangnam style gi gi gwiyomi d dalam dada ku tercari cari di dalam tidur termimpi mimpi waktu kamu masih sekolah rendah belum kau kenal apa itu bercinta




IM BORED













YES





















I AM BORED

















HELLO MY NAME IS BORED




















WHATS YOUR NAME


















SORRY























IM TOO BORED























JUST



















................................


















OK



















BYE




















HYE ASSALAMUALAIKUM

















BYE WALAIKUMSALAM

fact about me

hahhahahahahahha assalamualaikum. kum kum kum.

Fact about me. lol 


1. Nda suka kena paksa. lol semua org pun benci.

2. Pandai menangis kalau terlampau penat/ malas.

3. suka tidur.

4. suka makan.

5. suka kasut jenis wedges. hahaha

6. suka shawl.

7. perangai budak budak kadang kadang terlampau lampau.

8. kalau marah dengan adik mmg la begegar rumah.

9. kalau bertumbuk bertampar dengan adik kesah apa dia masih kecil ahhahahaha

10. kalau marah, teriak.

11. kalau mau balas dendam, nda jadi sebab nda sampai hati. 

12. terlampau jujur tapi semenjak tahun 6 ni kurang sikit kejujuran nanti orang sakit hati. 

13. benci lipas.

14. benci orang gedik k everyone hate that 

15. benci bercinta haram duh

16. nda suka simpan sijil. 

17. pemalas yang amat sangat

18. tapi kalau rajin, rajin yang amat sangat. 

19. nda suka bila kena hina keluarga. hhahah hina keluarga orang memang mau kena hina ka keluarga kau tu? jk

20. PALING BENCI KALAU TERMAKAN CENGKIH.

21. suka melukis tapi lukisan nda cantik.

22. baik dengan orang yang tertentu. 

23. kawan aku bilang aku tinggi kalau pakai baju jalan. *hahahahahha mmg la tengok kasut laa* 

24. memang mati kalau nda online satu hari. 

25. suka cari pasal.

26. benci lelaki yang gangster *konon padahal spendet mama juga beli*, trip hebat, matang. aku benci lelaki matang lol. sebab dorang tu mintapuji k bai nda semua


End Year Giveaway by Sabrina SA & Nur Farizah


[ tekan banner ] 

ok. semua blog suda follow fp suda like fb suda follow twitter sudah follow k papai



UPSR result jeng jeng jeng

Assalamualaikum.

hai.

hai.

hahahah rasa awkward sekali result keluar baru mau update aaah. peduli ~~~~~~~~

ok tadi kami sebelum ambil result tu ada persembahan, sebelum persembahan tu, cegu panggil nama orang pintar

" ok boleh cigu jumpa Andre iskandar , jierelni esther , noraina zulaika daaaaaan.. " masa tu semua fikir " AH CONFIRM NI DORANG YG DAPAT 5A. masa tu khairunnisa' la dan khairunnisa'

... " dan Radiatul Mardiah "

dalam hati, " eh siapa dorang tu aku nda kenal pun. budak baru ka tu? " ahahahaha. serius sakit hati time tu. tapi nasib baik hati ok sikit sekali lepas buat persembahan tu. Haritu macam biasa, lepas UPSR mesti buat aktiviti kan?

sya kumpulan neptun. ha, ok ok time sukaneka pergh lansung tiada menang hahahaha. jadi tadi di bagi la hadiah tiba tiba TEMPAT PERTAMA... NEPTUN. Yeyeyeyeyyeyeey. hahahah nda sangka. sebenarnya markah kami tinggi sebab persembahan dan main running man. ui jangan main main ah. aku dapat banyak kertas orang okayyyyyy. sila menyampah hehehe.

Ok sebenarnya topic entry ni result Upsr kan. jeng jeng jeng. confirm la nda dapat 5A sebab yang dapat 5A orang d atas tu ja.

...................................................
.....................................................
..........................................................

masa kami di umumkan result tu, di dewan depan hampir semua pelajar. nampak ka kesakaian nya? habis la malu kalau result bad hehehehehehe.

Pertama tu sya nda rasa bedebar sekali di cakap KHAIRUNNISA' BINTI SOPIAN 4A1B yes!!!!!!!!!!!!!!!!!! boleh la bah tu. yang B tatap la baituu. sains yang ku cintai lagi ku sayangi ingin ku peluk peluki. =_=

ingat mau mohon SMS tapi sekolah sains, yang dapat B pun sains. kui kui kui. melepassss~ lepastu mau SMAWAIPL nda tau eja betul ka nda, mau mohon tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ada problem. mohon di SMA di Sabah tapiiiii, borang pun lum ambi. -.- mudah mudahan dapat sekolah bagus supaya perangai sy bagus hahahahahaha. btw, UPSRA (ni untuk wilayah, upsra ok) dapat 4A3B. -.- oh menurun oh why. dulu UPKK dapat 7A1B. B tu pun sebab haritu nda hadir yang ambil ujian becakap tu. looooooooool. k lah

bye bye assalamualaikum apa khabar baik. bye bye~~~~~