Freebies : Background

If u want, just take it :b
comment ok.







Hijau , biru , merah tiada. Sebab warna tu tidak sesuai sebab terlampau cerah -_-
Tata~ 

Freebies : very simple background !

Assalamualaikum. Hye.

Ahhh. 'very simple' kalau mau ambil, kalau nda mau sudah. :V hahahahahahaha!










Header+Background+Footer Baru

Assalamualaikum. Hai.
So , what do you think about my new header, footer and background?
Haha. header tu jgn comment apa2 lah. mmg buruk. Cissssssss, potongan yang burukk eeeeeeeeee.
Footer.. hmm.. No idea you know -_- Boring sudah kalau yang sambung terus. So sya try buat yang entah apa dia panggil. haha. yang bersambung.


Ahaaaaaaaaaa. Sooooooooooo?????????????????????
kbye. assalamualaikum xD

I`m back!

Hello peeps. Assalamualaikum.
Yeah, I`m back.
I didn't update my blog abouuuuuuuuuuuttttttttt 3 weeks. owo
Haha. Erm, keputusan? yeah keputusan...
mid year exam..
My result is freaking bad omg im jealous of that shitty. He got 4A!
Me? I got 1A and 3B. I haven't get my english paper yet.
Huhuhuhu. Belum dapat paper english, that's why cakap english ni. wakakaka. Hahaha. Kalau betul tida pa juga, ini broken. okay okay nevermind. haha.
Ermmmmmmm... soo? oh. Sy mau cerita pasal geng satu ni.
They are so annoyinngggg! 3:
Dorang ejek-ejek geng sya.  jeeeeez! Sakitnya hati!
'perasan cantik' (omg kami nda ckp pun such as ; cntik nya kami, kamu nda omfg) 'perasan popular' (oh, i know you guys jealous kan? hahahaha. Iyalah bah, banyak org mau masuk geng kami :b and cikgu'2 pun tau pasal kami. ok mmg perasan hahaah) 
Sya tau lah kamu tu geng gedik, ishhh! let's see... [sorry edited this post bcs aku nda mau cerita pasal tu urg ] hahahah.
Okok. Sorry sebab buka aib org. Tapi sya ndak sebut nama pun kan, yg terasa tu. Good!!!! I loooooikkkeeeee! 
Apa nda marah, dorg tuduh kami rehat belakang sekolah, sebab main binatang SPIRIT NIH. Omfg ! Gila apa main spirit. Kami tau cara permainan pun nda, macam mana kami main? Ustaz cakap itu syirik. Oh, ya kan patutlah kamu tuduh kami main spirit sebab kamu pernah main, kan2 ? :3 Sampai kena suruh mengucap dua kalimah syahadah balik. Annnnnnnd tadi, kelas dorang ni, bertaburan ( macam berhambur kerusi betabur di sana terbalik lah segala macam. ) dorang tuduh kami? Ihhh, please lah nda hingin kami masuk kelas kamu. xD 
Jangan sebab kau benci salah seorang dari kami, terus kamu buat fitnah dekat kami! 
Oh yeah, and they're year 5. 

*Astagfirullahalazim* mengucapp weh mengucappppp! kbye. terlampau marah sudah ni.

Assalamualaikum ~ :>

Segmen Menang Hadiah by Aimi ツ

                         
                           




Kampung....

Hallluuu.
Assalamualaikum !
Hihihihiihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihi.

Hye~ lamanya aku nda update blog! -_-
*sorry guna aku muehehehehehehe

Now~ Holiday. woooooooooooooo :DDDDD *say no to homework xD
Belum sentuh lagi ni kerja rumah, hahahaha.

Holiday di sim sim ~ kampung

Ada jumpa sepupu sepapat sepuput sepipit.

Si AGIL the kurus
Si Totot the toyol
Si Sakina the jajal
Si Shafiee the penangis
Si Shafiq the botak
Si Adip the penggigit
Si Zana the omel

Hahahaha... Paling best masa blackout. xD
Masa blackout, lampu  suluh rosak, ' mati hidup mati hidup ' hahaha mula la tu dorang tripp trip disko! xDDD

Pastu ada lagi ni blackout.... ada budak ni UMBAN KUCING KE BAWAH KULUNG (if u know what i mean, bawah kulung - di air laa , almaklumlahh, rumah atas air) hishgeramnya
kesian tu kucing, nasib baik ada si budak Adam and entah siapa and si totot. Pigi ambil tu kucing, sudalah taim tu jam 8. Gelaaaaaap~ Banyak laitu pahala dorang kasi selamat tu kutsinng.

Hahahahaha. K best ni holiday, malas mau gambar2. xD Tapi yg nda bestnya, belum lagi sempat pigi funfair TT^TT
Jeles nih, sepupu sebelah bapa 2 kali suda pigi funfair cuti ni xD

Entah, aku rasa berbeza mcm tahun lalu,, boooooo tahun lalu best, kalau tahun ni berbeza and bertambah ke BESTsan nya tuuu. uhuhuhuhuhuhuhuh kempunan kalau nda pgggg.
Doa doa shak lahhhhhh~



Sorry sebab guna bahasa sabah. malas mau type dlm bahasa yg boleh di fahami ramai, lagi pun, siapa mau baca kan? Kbye. Assalammualaikum~