We're bestfriend


Assalamualaikum~ 


Haaa . lukisan tak bleh blahh . 

Ni saya mau cerita pasal BFF.  

Haha . no idea . -.-

Saya ni ada 'geng' ahh , bukan geng lah cuma ' kawan rapat ' yang selalu bersama ( ? ) Nama dorang ni 
  • Yana
  • Qistina
  • Zahra
  • Miera
  • Mala 
Kami semua start rapat mcm tahun empat . Dulu masa tahun satuduatiga ni saya tidak rapat sama dorang ~ Saya rehat , b'ckp2 , main'2 dengan sepupu saya ni si Radiatul . Hahaha . 

Saya boleh rapat dengan dorang sebab masa tahun empat , saya duduk sebelah mala . mala kan rapat dengan dorang , jadi smkin lama smkin rapat lah . Lagipun masa tahun empat saya selalu tiru kerja dia sebab kami duduk belakang sekaaaaaali belaaaaaaaaakang . Almaklumlah saya kan mata empat 8) nda nampak lah papan putih . muehehehe :3 Tapi ni tahun dia d kasi pindah di 6 delima :( si mala ni walau badan besar2 juga nda lah besar sangat . tapi berlari .. laju! Kalau 200m perempuan dia lah johan . haha .

Sekarang yang saya paling rapat . Sama si Yana aaa . Saya rapat dengan dia sebab ... nda tau ! tiba2 hahaha . best juga kenal dia ne . gila2 weird gituhh . Mama dia dengan umi saya sama kerja . Cuma mama dia jadi guru d tabika perpaduan .... LOL. lupa . TT^TT umi saya kerja jadi penolong guru di tabika perpaduan taman mutiara 2 . Dulu di tabika perpaduan RKAT sungai bedaun , tapi di kasi pindah. :)

Qistina ? Dia ni asal semenanjung . dia pindah sekolah sini sungai bedaun masa tahun empat . Dia ni baik juga . haha . selalu belanja saya satu ringgit . :b Anak orang kaya lah katakan ~ Tapi ni tahun dia d kasi pindah kelas di 6 Delima . Alamakk :((

Zahra ? Dia ne paaaling baik . Kalau buang sampah bekas makanan dia lah yang kami minta tolong . :D Dia ni peramah , sampai lelaki pun dia rapat , bukan rapat macam gatalan/sundalan yang dekat2 tu . kalau balik dia bye2 haha . bukan macam saya no way lah saya bye2 geli saya . xD pstu dia ni jenis yang ikut peraturan sekolah jugaa . xD Dan di sekolah agama dia di percayai oleh guru kelass (y)  Good job? Lol.

Ameira .. Dia ni aktif juga pasal sukan2 aktiviti sekolah . Naa , senang lah dia kalau nda dapat 5A Tinguk sukan jaa . Walaupun badan besar2 jugaa , jan marah aa . Tapi wakil sekolah , bola jaring . Bola tampar , perkhemahan di kuching sarawak . Macam2 lah dia ikut . 


hmm , ok lah . penat suda saya menulis + tiada idea . hehehe . bye ! assalamualaikum !


No comments: