SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!






Tinggalkan link blog anda di kotak comment untuk saya follow okay :3 Tapi sebelum tu follow saya dulu ;D

Click banner untuk join!

Segmen ni kalau keadaan mengizinkan , akan berakhir pada 31-12-2013.

Haa , lama tu . 10 bulan ! Masih ada masa . Jom join ! < ' : 

32 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

Thanks sudi join :)

senarai peserta :

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

sila check link awak ada atau tiada :)

Idilia said...

done follow., dari segmen y sama jgk., jemput singgah

http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Murni Afiqah said...

Salam alaykum =)

Followed! Terima kasih sudi singgah blog saya hihi =)

farah syamimi said...

dari segmen yang sama, done follow you.

tolong saya dekat sini boleh
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Diyan Hani said...

Membals bw...btw...cml blog.suke2....

husnaradzie said...

sy follow=)

http://ynarazali.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Setiasmile said...

done follow dik nisa...
from setiasmile...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html?showComment=1361851310410#c8956896457885255036

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairun Neiysa said...

@Iyraa Cariyno

Done. :)

Khairun Neiysa said...

@Setiasmile

:) thanks

Khairun Neiysa said...

@Diyan Hani


Hehe. Thanks!

noorkhuzieen perli said...

done follow u..
join my site:
http://noorkhuzieenperli.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013.html

farah syamimi said...

Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

PUTRI INTAN said...

hye hye hye ..
datang singgah sini dari segmen yang sama ..

nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

btw done follow awak :)

Nory Zoulkefle said...

salam kenal..

dari segmen yg sama...

jom singgah sini plak..http://noryzoulkefle.blogspot.com/

Miss Za said...

singgah sini...follower ke 81..
jom singgah sini plak...http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Khairul Zamri said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

Puteri Mama said...

selamat bersegmen dear :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul ain said...

Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

Nurul ain said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama.Jum singgah sini
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-120..

please follow me back:
http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Dak Skema said...

Dari segmen yang sama. peserta #151

http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Idilia said...

~ assalamualaikum, jom beli tudung . :) . boleh tengok sini .
http://sukasukidee.blogspot.com/2013/05/bawal-and-shawl-tibal-baru.html