Saya Blogger Negeri ....... sabah :D


 SABAH !

Kat sini banyak menarik !
Kalau kamu p sandakan , Wajib pigi SIM SIM !!! Kampung sya ! xDD
Try Ikan Bakar Kat sana ! Besttt !! 
Murah2 lagi tue . 
Pastu yg ni lain dari yg lain , ikan bakar berpackage jo .. ~!!! 
Maksud... Ikan bakar + Sayur + Nasi Putih.
Yg bestnya tue ikan bakar je bayar .. sayur ngan nasi putih tu takk payah . 
Freeee !
Pastu kena pegi sepilok . ahhh . Ni kalau pegi sandakan tpi tk lawat sepilok mmg lahhh ...
tk tahu lah apa nak ckp xDD

Emmm emm .. kalau kamurang pigi ranau , kamu Kolam Mandi Ikan . LOL ! Sya tia tau nama dia ... Lupaaa xDDD
tpi tu best sangat sangatt ! sngat sngat bestt !!


Ikan huhuh bye.. assalamualaikum ..

11 comments:

deno said...

deno dari segmen yg sam! jauhnya... deno tak pernah ke sana... huhu

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Hafizah Elmasry said...

singgah yg penting sabah the best. kan? http://nurthecutie.blogspot.com/

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP teringin nak p sana. Jaln2 kat sana. Best jugak yer.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Yaya LaRh said...

Saya dari N9 ,Jemput ke blog saya , Bole ke bah ? Hihi

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

IMELDA MD.RIZAN said...

Akak follow caca..

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html