kisah tahun baru

Assalamualaikum, hye guys.
yay no time no update yaaa bcs i dont have any story ba hehehehehe. malas terlampau ni mau update apa apa pun, happy new year! sorry sy sesat, sini baru new year hahahaha 22/January baru mau wish. nda pa ba, masi bulan 1, masih boleh lagi ni wish. haha

Ok, sekarang sy sekolah dekat... smkt** (nama harus d rahsia kan konon.) lol... sekolah harian ok. punya malas sekolah dekat sekolah harian! pelajar dia sosial terlampau. nda biasa dgn pelajar d sana. guru dia ok juga. mcm biasala ba kann, lumrah sekolah menengah, gete gete semua ups terlebih suda gahahahahahahaahahahahahahaahahahahhahaha. sy masuk kelas 1Delta. tepisah dgn kawan, cuma satu kelas dengan kawan sksb (ex satu kelas darjah 6) si  Huda, Khalidah, yani (bukan clssmate sebenarnya lol) khairul, fadhli, uwais. k yg lain tu bkn classmate la. sebenarnya ni kelas paling lemah, hahaha. belum tentukan kelas lagi. tapi classmate dia bagus bagus semua (yalatu) cuma kalau masa rehat mmg tidak aman la tu kelas, banyak betul org bekumpul di sana. lol

Tapi masa ambil duit RM100 tu, cikgu cakap "siapa yang sudah ditawarkan masuk ke sekolah lain anda boleh balik, tidak pyh ambil duit tu" lebih kurang gitula. hehe. tapi masa umi sy datang mau ambil duit terus dia cakap "ca, dapat sudah panggilan" fikirkan main main. terus balik rumah Abi pigi kasi tunjuk tu number yang call tul2 rupanya. ahahahha Alhamdulillah la, hahahaha, dapat smawipl, insyaAllah. tapi belum keluar sekolah harian tu lagi. xD nanti barulah. ok lah bye bye semuaaaa. jum layan lagu ni hahahaaha




1 comment:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 198
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/