Kalau aku kaya?......

Kalau aku kaya

bak kata Adip (sepupu): mau beyi bayang cars. (3 tahun belum lancar lagi becakap haha.)

bak kata Jana:.................. aak! aaak!! (belum pandai bercakap lagi. hahah)

bak kata totot: mestilah beli komputer dan tab lepastu beli semua gaaaaaame.

bak kata agil: dorang satu kepala. mestilah gamee!

bakk kata sapik: ps3

bak kata sapie: laptop baruuuuuuu

bak kata maci ana: beli bandar sandakan lepastu kalau mau beli barang sebut seja nama "suliana" terus ambil barang tu. maklumlah, orang kaya. sampai tikus pun menyamar jadi adik angkat manusia mau beli cheese. ahhahaha.

bak kata maci wati: hmmm, mestilah beli semua barang, barang kecantikan, dress, shawls, tudung kegemaran dia tu. haha.

bak kata umi: ni, wajib pergi haji dulu! (insyaAllah bulan ni pergi umrah. ) lepastu sedekah ofc. baru jalan jalan lepastu beli tudung ahjuma banyak banyak. (hmmmmmmmmmmm penuh sudah ni baru ja sampai barang pos order umi baru beli berapa pasang tu, 6 mungkin. -.-)

bak kata nenek: ni nda tauuuuuu, hahahahahhahahhhhhaahhhahahahah. mungkin nenek mau beli makanan, lepastu buat kek banyak banyak dan rumah banglo baru di mutiara. uhuks uhukzzz.

bak kata pacijoy: ....................

bak kata pacimamung: ..............

bak kata paci uming: ...................

krik krik, krik krik. hihi malas tanya. ni pun tiba tiba buat entry ni sebab adik sepupu selalu nyanyi tu lagu. macam teda lagu lain ja. tapi lirik dia lain sikit la. "kalau aku kaya, hari hari rayaa, hari hari makan saja beli barang cars" hahaha. di kedai, di butik, di mana mana ja menyanyi. ni budak mmg friendly. budak cina baru kenal dari mall pun sudah dia bawa bermain. susah mau kawal. hahaha. ok lah. line ni nda ok. bukan nda ok, mmg nda ok. ok apa ni. -.- terlampau slow! apa enda, banyak terlampau orang connect. mana yang main game mana yang main itu ini ishhhh. k lah. baiiiii. assalamualaikuuuuuuuuum~~

No comments: