Helloooo.

Assalamualaikum. Hello. haiiiiiiiiiiiiiiii.

ok sekarang sy masih di kampung. balik pun 30 haribulan atau 31 december. naik flight malam2.. dgn kakak... sorg diri. sebab masa tu family baru habis balik dari umrah. alhamdulilah, sampai juga hajat umi sy mau p madinah & mekah. dari haritu lagi, tapi nda kesampaian sebab nda dapat cuti lah, apa lah. tapi syg, sy nda dapat ikut sebab entah. hahahaha anak keempat katanya. kemarin baru lah dorang pigi mekah.

ni gambar masa dekat Madinah. hihi share share sikit bah.

Aunty vel, umi, umi tua, aunty jyan.


From left < uncle talib, aunty vel, uncle alib, aunty chila, umi tua (nenek) , umi, abi.

Umi, abi, and his mother umi tua~

waduh jeles jeles. hahaha. risau ni, belum lagi beli barang sekolah. sekolah pun tia tau mau sekolah mana.. sy nda mau sekolah harian. nda best. terlampau sosial. cubalah d labuan ni ada sekolah perempuan. kan bessst. SM sains labuan nda kena terima. adui, best kan? nda kena terima. hancurrr! Toph wan (whatever the spelling ha) susah mau dapat. sebab dulu peperiksaan sekolah agama yg besar untuk tahun enam mmg SRU lepastu yg wilayah kena tukar jadi UPSRA. jadi sekolah toph wan ni dekat sabah. sabah still SRU. perbezaan SRU dengan UPSRA ni SRU ada imlak tafsir hadis. lupa sudah, sorry kalau silap. haha. UPSRA pula tiada. jadi susah mau dapat....... sbb imlak, tafsir, hadis tu yang mau d tinguk. hmmmmmmm mudah mudahan dapat sekolah tu. amiiin. adui mcm mcm topic. 

ok la bye bye bye assalamualaikum. much loveee xx





No comments: