UPSR result jeng jeng jeng

Assalamualaikum.

hai.

hai.

hahahah rasa awkward sekali result keluar baru mau update aaah. peduli ~~~~~~~~

ok tadi kami sebelum ambil result tu ada persembahan, sebelum persembahan tu, cegu panggil nama orang pintar

" ok boleh cigu jumpa Andre iskandar , jierelni esther , noraina zulaika daaaaaan.. " masa tu semua fikir " AH CONFIRM NI DORANG YG DAPAT 5A. masa tu khairunnisa' la dan khairunnisa'

... " dan Radiatul Mardiah "

dalam hati, " eh siapa dorang tu aku nda kenal pun. budak baru ka tu? " ahahahaha. serius sakit hati time tu. tapi nasib baik hati ok sikit sekali lepas buat persembahan tu. Haritu macam biasa, lepas UPSR mesti buat aktiviti kan?

sya kumpulan neptun. ha, ok ok time sukaneka pergh lansung tiada menang hahahaha. jadi tadi di bagi la hadiah tiba tiba TEMPAT PERTAMA... NEPTUN. Yeyeyeyeyyeyeey. hahahah nda sangka. sebenarnya markah kami tinggi sebab persembahan dan main running man. ui jangan main main ah. aku dapat banyak kertas orang okayyyyyy. sila menyampah hehehe.

Ok sebenarnya topic entry ni result Upsr kan. jeng jeng jeng. confirm la nda dapat 5A sebab yang dapat 5A orang d atas tu ja.

...................................................
.....................................................
..........................................................

masa kami di umumkan result tu, di dewan depan hampir semua pelajar. nampak ka kesakaian nya? habis la malu kalau result bad hehehehehehe.

Pertama tu sya nda rasa bedebar sekali di cakap KHAIRUNNISA' BINTI SOPIAN 4A1B yes!!!!!!!!!!!!!!!!!! boleh la bah tu. yang B tatap la baituu. sains yang ku cintai lagi ku sayangi ingin ku peluk peluki. =_=

ingat mau mohon SMS tapi sekolah sains, yang dapat B pun sains. kui kui kui. melepassss~ lepastu mau SMAWAIPL nda tau eja betul ka nda, mau mohon tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ada problem. mohon di SMA di Sabah tapiiiii, borang pun lum ambi. -.- mudah mudahan dapat sekolah bagus supaya perangai sy bagus hahahahahaha. btw, UPSRA (ni untuk wilayah, upsra ok) dapat 4A3B. -.- oh menurun oh why. dulu UPKK dapat 7A1B. B tu pun sebab haritu nda hadir yang ambil ujian becakap tu. looooooooool. k lah

bye bye assalamualaikum apa khabar baik. bye bye~~~~~

1 comment:

Sabrina SA said...

Tahniah dik :D Teruskan usaha :D Jgn putus asa ^^
Jemput lah join :) http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html