Im back

Assalamualaikum! HAI.

So I'm back. Berhabuk sudah ni blog. hew2. So, minggu depan TRIAL. Hmmmmmmm, malas mau belajar. Tapi mau dapat 5A. How can, how can? :b Anyone here mahir Science, Bi, and Maths? Teach me!
Mata pelajaran yang sy lemah. >>>>>|SCIENCE|<<<<<<
Ok. I hate science. -.- Paling benci soalan tentang gerhana, penyejatan dan golongannya and yang tentang makanan perpasturan semua tu. Ha, tinguk. Eja pun nda pandai. =3= For me, it is really really reaaaaaaallyyyy hard !

Hmmm, keputusan Peperiksaan Penggal Pertama. Not that bad, not that good. Dapat number lima. :(
Ish, at least meningkat. =) tapi dapat 1 A ja. Hue hue hue /kraii.
Tu pun penulisan. 80. Hiiiiiish, saya sangat tidak berpuas hati! Sangat-sangat tidak berpuas hati.

Masa kelas tambahan pun, BM pemahaman macam keputusan kelas nombor dua. Bukan hina kah apa, tapi hish! Bila cikgu cakap " Siapa dapat 32 kebawah berdiri." Masa mau berdiri *toleh kanan *toleh kiri.
Sikit ja. Ok maybe dorang menipu. ( cehh. )  1 Mark to get A ok. 31 =w=

Bi pula, mesti ada lupa satu perkataan. Contoh, " There are many people at the small playground doing their own activities. " Pastu cikgu betulkan, " There are many people at the small playground and they are doing their own activities. " Kesalahan sikit, terus dapat 5 Marks. Ada tertinggal while lah, apa lah. Kalau BI paling sy lemah bahagian ( c ). Buat karangan. Susah gila oh. Bagi yang Genius tu senang lah, bagi sy yang .. errr.. errr. Susah ok susah. =o=  Past tense lagi, keliru dengan penggunaan -ing kalau dalam cerita tu, dia tengah memasak. Contoh : Amin take care of her sister while his mother was cooking. Ok english beterabur kan? I know-iknow >:

Maths, nda pandai topic last tu and pasal perimeter perimeter bagai =u=

Tolong doakan saya untuk dapat 5A please, please, please. Cepat tadah tangan, baca ni. :b " Ya Allah, mudah-mudahan adik Khairunnisa' dapat keputusan yang cemerlang dalam UPSR dan UPSRA. Amin ya robbal alamin. "  Ok ssudah ?????????? good :p Hahaha xD

bye, Assalamualaikum. See you soon lol..

No comments: