Kampung....

Hallluuu.
Assalamualaikum !
Hihihihiihihihihihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihi.

Hye~ lamanya aku nda update blog! -_-
*sorry guna aku muehehehehehehe

Now~ Holiday. woooooooooooooo :DDDDD *say no to homework xD
Belum sentuh lagi ni kerja rumah, hahahaha.

Holiday di sim sim ~ kampung

Ada jumpa sepupu sepapat sepuput sepipit.

Si AGIL the kurus
Si Totot the toyol
Si Sakina the jajal
Si Shafiee the penangis
Si Shafiq the botak
Si Adip the penggigit
Si Zana the omel

Hahahaha... Paling best masa blackout. xD
Masa blackout, lampu  suluh rosak, ' mati hidup mati hidup ' hahaha mula la tu dorang tripp trip disko! xDDD

Pastu ada lagi ni blackout.... ada budak ni UMBAN KUCING KE BAWAH KULUNG (if u know what i mean, bawah kulung - di air laa , almaklumlahh, rumah atas air) hishgeramnya
kesian tu kucing, nasib baik ada si budak Adam and entah siapa and si totot. Pigi ambil tu kucing, sudalah taim tu jam 8. Gelaaaaaap~ Banyak laitu pahala dorang kasi selamat tu kutsinng.

Hahahahaha. K best ni holiday, malas mau gambar2. xD Tapi yg nda bestnya, belum lagi sempat pigi funfair TT^TT
Jeles nih, sepupu sebelah bapa 2 kali suda pigi funfair cuti ni xD

Entah, aku rasa berbeza mcm tahun lalu,, boooooo tahun lalu best, kalau tahun ni berbeza and bertambah ke BESTsan nya tuuu. uhuhuhuhuhuhuhuh kempunan kalau nda pgggg.
Doa doa shak lahhhhhh~



Sorry sebab guna bahasa sabah. malas mau type dlm bahasa yg boleh di fahami ramai, lagi pun, siapa mau baca kan? Kbye. Assalammualaikum~

3 comments:

Aimi Wardina ♥ said...

Hai, ingat tak giveaway contest header tapi cute tu ? Oppss, not that contest, buat this segment . Tolong delete entri contest tu. Then, buat entry baru ---->

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html

Thanks :)

nini said...

sa suka baca entry ni sebab dalam bahasa sabah....=D

Khairun Neiysa said...

@nini

nini orang sabah juga ka?