I`m back!

Hello peeps. Assalamualaikum.
Yeah, I`m back.
I didn't update my blog abouuuuuuuuuuuttttttttt 3 weeks. owo
Haha. Erm, keputusan? yeah keputusan...
mid year exam..
My result is freaking bad omg im jealous of that shitty. He got 4A!
Me? I got 1A and 3B. I haven't get my english paper yet.
Huhuhuhu. Belum dapat paper english, that's why cakap english ni. wakakaka. Hahaha. Kalau betul tida pa juga, ini broken. okay okay nevermind. haha.
Ermmmmmmm... soo? oh. Sy mau cerita pasal geng satu ni.
They are so annoyinngggg! 3:
Dorang ejek-ejek geng sya.  jeeeeez! Sakitnya hati!
'perasan cantik' (omg kami nda ckp pun such as ; cntik nya kami, kamu nda omfg) 'perasan popular' (oh, i know you guys jealous kan? hahahaha. Iyalah bah, banyak org mau masuk geng kami :b and cikgu'2 pun tau pasal kami. ok mmg perasan hahaah) 
Sya tau lah kamu tu geng gedik, ishhh! let's see... [sorry edited this post bcs aku nda mau cerita pasal tu urg ] hahahah.
Okok. Sorry sebab buka aib org. Tapi sya ndak sebut nama pun kan, yg terasa tu. Good!!!! I loooooikkkeeeee! 
Apa nda marah, dorg tuduh kami rehat belakang sekolah, sebab main binatang SPIRIT NIH. Omfg ! Gila apa main spirit. Kami tau cara permainan pun nda, macam mana kami main? Ustaz cakap itu syirik. Oh, ya kan patutlah kamu tuduh kami main spirit sebab kamu pernah main, kan2 ? :3 Sampai kena suruh mengucap dua kalimah syahadah balik. Annnnnnnd tadi, kelas dorang ni, bertaburan ( macam berhambur kerusi betabur di sana terbalik lah segala macam. ) dorang tuduh kami? Ihhh, please lah nda hingin kami masuk kelas kamu. xD 
Jangan sebab kau benci salah seorang dari kami, terus kamu buat fitnah dekat kami! 
Oh yeah, and they're year 5. 

*Astagfirullahalazim* mengucapp weh mengucappppp! kbye. terlampau marah sudah ni.

Assalamualaikum ~ :>

No comments: