Alhamdulillah ~

Assalamualaikum! Haii. Im back. huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu .

Selama ni laptop rosak. Kalau satu ja nda pa . ini dua dua sekali .

Ok, sy ndk update 1 bulan lebih maybe sudah.

you know? baru sy perasan yang font untuk chatbox sy terlebih kecil. -_- Di laptop sy okay ja. ENTAH KENAPA, MENGAPA.


Result sekolah saya, SANGAT BAGUS. ( KATA LAWAN) Keciwa... keciwa ... :(

First time oo , dapat result teruk gini . Dapapt no. 7 ! -.- selama ni okay ja. Top  3 :DD

So, 2 weeks lagi mau PEPERIKSAAN PENGGAL PERTAMA. Pray for me ea? :3 plish plishh. I nak kasi kalah top 3 tu, Andre aina and J. hahahahahahkss.

Tidak ku sangka .... 4 bulan lagi ok. Untuk apa? untuk apa?


lu pikir la sendiri ...


UNTUK UPSR LAH BAHHH . Ndak kan nda tauuuu   ....


Beberapa minggu lepashh , blog saya menang segmen nabila medan. ;)) Menang apa? review je. hewhewww.

http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/04/review-blog-khairunnisa.html


Terkambang sy ... tyme membaca . hewhew . haha . kbye . Selamat maghrib olsss . LOL.

Bye, salam ^_^

4 comments:

Nur Irdina said...

eh same la . bulan lepas pon laptop akak rosak sampai sebulan . tapi masih boleh update gune android .

goodluck tau untuk setiap exam yang adik ambek and untuk UPSR nanti . bagi dapat 5A . akak just dapat 4a 1b je . hihi .

#tahniah ea sebab dapat direview :D

Khairun Neiysa said...

sy dah download yang untuk update blog di android tu, tapi susah nak tulis panjang-panjang. hahaha.

Thanks, ok lah tu daripada tiada xD

Thankss again. :D

sHaRiNa eLyaNa said...

gud luck UPSR tau !! kurangkan blogging n tahniah kena review :)

Khairun Neiysa said...

Inshaa Allah