Kelas tambahan + Gambar omg buruk nya

Assalamualaikum!

Muaaah :* Penatnya baru balik dari kelas tambahan. *seriously, BARU ? hahah. 2 jam yang lepasss. XD 

Seperti biasa, kelas tambahan lepas balik. Lepas balik tu, masih ada masa untuk m'beli makanan and minuman. Jadi saya dengan kawan2 sya beli lah minuman n mknn untuk makan. lepas beli, kitorang makan kat pondok sambil cerita-cerita.

heyy, saya bukannya mau cerita pasal makanan. Lol. 

Fo your information lah kan saya ni calon 5A *lol 
entah macam mana saya boleh jadi calon. saya bodoh -_- kk. jangan hina diri. saya pintar :) Lol.

Yea , mestilah kena gambar oleh cigu lepastu kena tampal di papan kenyataan kan? guess what? Masa dia gambar tu depan-depan orang ramai ( semua tahun 6 ) dia nda suru lansung pigi tandas ka mau usai tudung ( usai - urus , dia macam kasi kemas sikit tudung tu ) Dia panggil satu persatu then gambar dekat-dekat. 

Kemarin, masa lepas perhimpunan, baru perasan yang muka saya ada sana and.. so buruk  !

Kawan saya pun. and semua muka macam ntah apa apa. lol

Asal saya nampak tu gambar teriak then lari. masa tu ustad nampak. Ustad pun ketawa. Hahah xD but seriously, buruk gila . Tudung pun kemek. Kena tiup angin. cousin saya, Radiatul, dia punya mata besar sebab terkejut tengok flash. -_______-  

Semua lain mukaaaaaaaaaaaaaaaaaa! kalau saya guru besar di sekolah tu, saya suruh tangkap gambar sendiri tak payah nak di tangkap kan.  Bikin malu ja. -_-

kalau boleh nanti saya snap gmbr tu. -_- kalau boleh lah. hewhew. 

Kbye. Bye. bye . bye. byeee. bbyeeee.. Assalamualaikum . 

No comments: