Semua orang benci Monday.

Assalamualaikum!



Apa ?! besok sekolah ?!!!! homework saya belum siap!

Apa besok Isnin? Awal nya cuti! 

Apa?! Kertas exam keluar?! ahhh. 

So, how's your Holiday? Best tak? Hahaha.

Me? Best? -_- boring duh. Pergi KK pun nak beli barang Ihram abi. c;

Sekarang dia kat KLIA tengah tunggu Flight. Lepastu pergi Bangkok  then lupa apa entah nama dia tu. Malas nak check Whatsapp. -__-

Haritu, masa nak cari Ihram, kan hotel kami kat Grand Borneo, this. 


Actually, this is my firstime. Hahahha. Biasanya stay Novotel je. Sebenarnya dia jiran. Yang x bestnya Grand Borneo ni, kolam dia dekat dengan bilik mesyuarat ( entah apa dia panggil seminar kot ) and tak boleh mandi guna tudung+Tshirt+Tracksuit. Sampai pekerja hotel sound kami. -.-
Kalau novotel pun actually tak boleh. Tapi Pekerja/manager hotel dia x sound. Dia biar jaa. XD



Andd , di antara dua hotel ni, tengah tengah ada shopping mall. jadi kami sana lah shopping+beli barang ihram. Cari punya cari, tak jumpa. Lepastu ingat yang berdekatan dengan tuti-frutti ada kedai baju. Tapi lupa tutti frutti tu kat mana :v. So Umi saya tanya orang. Orang awam lagi tu. xD Umi saya pikir itu pekerja. Hahahha. 

Akhirnnya, jumpa pun tutti frutti. Macam tujuan kami pigi tutti frutti pula. pigi kedai baju/butik bh . lol

Lepastu, tanya pekedai tu, " Ihram ada? " Dia bilang tedaa . Naa , mengamukk laini . Tapi kami nda percaya . 

Jadi umi saya tinguk2 lah barang2 di sana. Lepastu tinguk2 ada di rak, Ihram and semua keperluan haji/umrah. -_-

Lepastu umi saya ckp dkt tu pekedai " Dek , ini lah Ihram " Dia jawap " iyaa iyaa " Bari ku manamparr! hehuhaha. ;3

Kbye. Malas mau cerita. Mau mandi bababaiii >o>

Assalamualaikum darlingggku sekalian. Ceh. :D







No comments: